Hur att Tjäna Pengar

man holding crumbled hundred dollar bills

18 Sätt att Tjäna Pengar på Nätet

Tack vare underverk av internet, det är helt möjligt att föra en ständig sida inkomst från bekvämligheten av ditt eget hem. Om du vill veta hur att tjäna pengar online, överväga dessa möjligheter:

Öppna en Etsy-butik. Om du har en kreativ talang eller skicklighet, oavsett om det är att skapa konst, att sy kläder eller göra minnessaker – du kan öppna en online-butik på Etsy.com och sälja dina varor för några snabba cash. Med en egen Etsy-butik, du är kvar i avgift för prissättning och, i slutändan, hur mycket du tjänar. Se våra detaljerade primer, “Hur man tjänar Pengar på Etsy.”

Komplett undersökningar online. Webbplatser som MindFieldOnline.com Globala Testa Marknaden, och UserTesting.com betalar folk för att dela med sig av sina åsikter om produkter eller tjänster, testa mobila appar, eller delta i marknadsundersökningar. Medan de ar för dessa platser är blygsam, deltar ofta kan hjälpa dig att tjäna extra pengar under en kort tid.

Få betalt för att söka på Webben. Webbplatser som Swagbucks.com och Zoombucks.com kommer att betala dig att använda deras online-gränssnitt för att söka på webben. För att kvalificera, måste du vara villig att ladda ner deras sökfältet och använda den för vardagliga användandet av Internet. Den enda varning som kommer med denna “gig” är att du kanske skall betalas i present kort istället för kontanter. Om du kan ge dem presentkort till artiklar som du vill köpa ändå – som livsmedel eller gas – för att söka på nätet kan vara ett lukrativt sätt att spendera din fria tid.

Utvärdera sökmotorer. Sökmotor utvärderare för användning allmänt-tillgänglig sökmotorer för att söka efter buggar eller fel. Du kan inte tjäna en hel del, men du kan göra det här jobbet på fritiden och från bekvämligheten av ditt eget hem. För att hitta spelningar, kolla sajter som Leapforce, Lionbridge, och Appen Butler Hill.

Starta en blogg. Om du älskar att skriva och brinner för ett visst ämne, att starta en blogg är ett bra sätt att starta en billig sida med lite pengar out-of-pocket. Allt du behöver för att komma igång är ett domännamn, några grundläggande online-stöd, och ett huvud fullt av idéer att dela med sig. Här är en grundläggande primer på att starta en blogg för vinst.

Skriva och publicera en e-bok. Du behöver inte en traditionell utgivare och ekonomiskt stöd för att publicera din egen bok längre. I själva verket, Amazon.com gör det möjligt för dig att publicera din egen e-bok och sälja den oberoende – med inga finansiella investeringar från din sida. Och med Kindle e-bok förlag, din bok kommer att visas på Kindle butiker över hela världen inom 24-48 timmar. Bara vara beredd på att marknaden själv på sociala medier, din blogg eller någon annanstans om du förväntar dig att generera försäljning.

Att bli en frilansande författare eller redaktör. Om du har en passion för berättande eller en bakgrund i att skriva eller redigera, är det möjligt att hitta frilans skriva eller redigera arbete på nätet. För att söka lediga jobb, kolla in sajter som Upwork.com, UpWork.com och Problogger.net. Du kan också kontrollera traditionella arbetsplatser såsom Indeed.com och ange “distans” eller “var som helst” i fältet plats.

Få in i affiliate marknadsföring. Om du är aktiv på sociala medier och har en stor efter, du kan parlay dessa anslutningar in lite snabba pengar med en omfattande affiliate marknadsföring strategi. Genom att bli en affiliate marknadsförare, du kommer att sälja produkter via dina egna länkar bundna till platser som Amazon.com, ClickBank.com och Commission Junction.

Tjäna pengar tillbaka för shopping. Tjäna pengar tillbaka på ditt inköp är en smart idé och kreditkort belöningar är inte det enda bra med cash-back strategi ut det. Med sajter som ShopAtHome.com, eBates.com och TopCashBack.com du kan tjäna upp till 10% cash back på alla köp gjorda med godkända handlare.

Tjäna pengar på YouTube. Människor som älskar rampljuset och har andra online stressa bör överväga att skapa en egen YouTube-kanal. Om du är intresserad av — och intressant — du kan använda plattformen för att marknaden affiliate-produkter, sälja produkter som du skapar själv eller få annonsintäkter för din informell handledning eller underhållande video. När du får bollen i rullning, YouTube erbjuder en partner program, som kan hjälpa dig att tjäna pengar på din verksamhet.

Bli en virtuell assistent. Virtuella assistenter utför ett brett utbud av tjänster för sina kunder, som alla kan fyllas i online. Beroende på dagen, kan de öppna och svara på e-post, schema online arbete eller blogginlägg, skriva mock-up skrivelser och förslag, eller genomföra uppgifter. Du kan leta efter virtuell assistent jobb på webbplatser som Elance.com, UpWork.com och Problogger.net.

Fungerar som en online tolk eller översättare. Om du är flytande i ett främmande språk, är det vettigt att leta jobb som en online tolk eller översättare. Beroende på din individuella arbetsgrupp, kan du hitta arbete med att översätta blogginlägg eller e-böcker, transkribera inspelade lektioner eller tal för kunder, eller att översätta via Skype eller annan online-video service. Och, tack vare den ökade användningen av främmande språk i Usa, komma igång kan verkligen löna sig. Enligt Bureau of Labor Statistics, sysselsättning för tolkar och översättare förväntas öka med 46% nationellt genom 2022.

Hantera sociala medier för företag. Om du har en talang för sociala medier, som du skulle kunna få betalt för att hantera olika plattformar för andra. Många företag är för upptagen med att driva den dagliga verksamheten för att stanna på toppen av sin Facebook, Twitter och Pinterest konton – och kommer att betala någon med kunskap och tid att göra det för dem. För att hitta dessa jobb, be lokala företag och kolla sajter som Elance.com, UpWork.com och Problogger.net.

Arbeta på distans för ett call center. Eftersom många call center jobb är läge oberoende, att hitta ett arbete på detta område är ett enkelt sätt att tjäna pengar från hemmet. Massor av webbplatser som lista lediga jobb för call-center representanter, inklusive Elance.com, Freelancer.com och SimplyHired.com. Under tiden bör du kontrollera lokala lediga jobb för öppningar och möjligheter.

Hyr ut din bil. Om du inte använder din bil på en daglig basis, kan du överväga att hyra ut det för vissa lätta pengar. Webbplatser som RelayRides.com och FlightCar.com kan du hyra ut din bil för en dag – eller ens varje timme – priser.

Svara på frågor. Om du är en expert föremålet, kan du få betalt för din kompetens. Webbplatser som Bara Svara och ChaCha kommer att betala dig för att svara på frågor, antingen på telefon eller på nätet. Bara registrera dig, ange ditt område av expertis, och komma igång att börja tjäna pengar på sidan.

Hyr ut ett rum på Airbnb. Du bor nära ett turist område har sina fördelar, inklusive utsikter för att hyra ut ett rum för en vinst. Med hem sajter som Airbnb, kan du hyra ut ett rum i ditt hem – eller till och med hela stället – för en dag, en vecka eller längre. Om du har extra utrymme och kan njuta av företaget av resenärer, hyra ut ett rum är bra sätt att tjäna lite extra pengar med liten ansträngning från din sida. Se våra inlägg, “Hur man Gör Pengar som en AirBNB Värd.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *