11 Sätt att Tjäna Pengar Medan Du Sover

Minns du tidigare har vi blev varnade att vara försiktig om att vara i skuld eftersom räntan aldrig slutat att debitera oss, intresse aldrig sov, tog aldrig en ledig dag, har aldrig tagit en semester. Också det omvända är sant, liksom.

Är dina pengar tjäna pengar medan du sover? Låter det för bra för att vara sant? Eftersom vi fortfarande lever i en ålder av internet, det är inte så svårt att tjäna extra pengar på sidan.

Med detta i åtanke, här är 11 sätt att du faktiskt kan tjäna pengar medan du sover.

1. Starta en blogg.
Kanske den mest populära sätt att tjäna en passiv inkomst är genom att starta din egen blogg. Det tar bara ett par minuter att sätta upp och är billigt att starta – för att bara köpa din domän och betala för hosting.

Efter det börjar skapa fantastiskt innehåll som folk skulle vara intresserade av att läsa eller dela. Till exempel, om du är en revisor som har hjälpt småföretagare med sina skatter, kan det vara din blogg. Jag personligen har min fakturering blogg för att hjälpa kunderna att veta allt som finns att veta om fakturering. Detta drar tusentals registreringar en månad.

Se till att de ämnen som du skriver om är populära. Om du fortfarande älskar ditt husdjur rock, jag tvivlar på att det skulle finnas tillräckligt med folk som besöker din vår webbplats för att tjäna pengar på det. Men, man vet aldrig.

När du har fått ett följande, du kan börja tjäna pengar på din blogg genom att:

Tjäna provisioner som en affiliate. Det är där du driva andras produkter eller tjänster på din webbplats. Se till att dessa produkter eller tjänster som är relevanta för din blogg. Till exempel, att redovisning blogg kan bli en affiliate för bokföring eller fakturering programvara. När du hittar en affiliate-partner kommer du att få en unik kod så att när en besökare klickar på länken på din webbplats som du kommer att tjäna din provision.

Att sälja reklam. Om din webbplats har trafik till att bli en affiliate, då kan det också vara bra nog för annonsörer att köpa annonser på din webbplats. Du kan börja litet, som att göra under $20 per annons. Men, kanske du så småningom att kunna ladda trippel siffror. Återigen, din webbplats måste vara kvalitet.

Hitta sponsorer. Detta är lite annorlunda från att bara sälja annonser på din webbplats. Sponsring kan vara en one-off bit av sponsrat innehåll eller permanent logotyp inbäddade i din sidfot.

2. Sälj din egen information produkten.
Om du är kunnig inom ett visst område, då kan du börja med att skapa produkter, såsom e-böcker eller filmer, och sälja dem på din blogg. Det kan ta en hel del arbete för att skapa och marknadsföra dina produkter, men när alla ben arbetet är över, kan du bara ställa tillbaka och samla vinning.

Relaterat: 7 Snabba Tips Verksamhet Från NASCAR Föraren Dale Earnhardt Jr.

3. Tjäna royalties.
Om du är en begåvad musiker, skådespelare eller författare, då kan du tjäna royalties från ditt arbete. Med andra ord folk kommer att betala dig för ditt arbete eller kreativa tillgångar.

Om du inte är begåvad nog, men fortfarande intresserad av att tjäna royalties, så kolla in Royalty Utbyte. Det är en marknadsplats där du kan köpa och sälja royalties.

4. Skapa ett medlemskap i gemenskapen.
Om du har visat dig vara en auktoritet, så kan du skapa ett medlemskap community där du betalar en månadsavgift för att få ytterligare innehåll av hög kvalitet och information som inte är tillgängliga för icke-medlemmar.

En av mina favorit exempel är Timothy Sykes som gör mer än SEK 1000.000 per månad i passiv inkomst genom sitt medlemskap i gemenskapen som diskuterar hur människor kan tjäna pengar i handeln öre bestånd.

5. Installera ett autosvar.
En annan vanlig online affärsmodell är att använda autosvar för att sälja tjänster, produkter eller medlemskap. Det är där folk kan lämna sin e-postadress på din webbplats och sedan de kommer att få ett automatiskt e-postmeddelande med en länk för att ladda ner produkter eller information du har att erbjuda, samt följa upp med en serie e-postmeddelanden.

Du behöver en tjänst som OptinMonster för att göra detta möjligt. Jag rekommenderar också att du läser detta Snabbt Gro guide för att komma igång med autoresponders.

6. Vänd webbplatser.
Om du har lagt ned tid och kraft på att bygga en webbplats och du har fått en hel del trafik, då du kanske kan sälja det till en berörd part, genom notering på marknadsplatser som Flippa. Jag har köpt och sålt en hel del platser här och gjorde en hel del pengar.

7. Säljer fysiska produkter.
Precis som med en helig plats, det finns flera sätt att tjäna en passiv inkomst genom att sälja fysiska produkter. Förmodligen en av de mest kända sätten är genom att sälja ditt gamla skräp på eBay. Men även om du inte har något kvar att sälja kan du börja släppa shopping. Det är där du säljer produkter för ett företag på eBay eller Amazon och de ska ta hand om resten-inklusive frakt.

Du kan också starta din egen e-butik genom att använda Shopify. De bokstavligen ger dig allt du behöver för att sälja produkter online från en online-shop för att bland annat köpa knappar på din sociala medier-kanaler.

Relaterat: 7 Sätt att Tjäna Extra Inkomst Även Med ett heltidsjobb

8. Investera i aktier eller aktier.
När du investerar i aktier blir du en nyckelperson. Det ger dig rätt till en andel av sina vinst. Att investera i aktier har varit ett populärt sätt att tjäna en passiv inkomst för år, och tack vare internet, är det enklare än någonsin att forskning och investera i lager på ditt eget.

Tänk på att de aktier du investerar i kan förändras under olika skeden av livet. Till exempel, ser jag för investeringar som kan gynna min dotter, som en CA529 plan som kommer att gå till hennes college undervisning.

9. Peer-to-peer utlåning.
Företag som LendingClub, Propser, och Harmoney har skapat en ny bransch där vem som helst kan bli en långivare. De kommer sedan att matcha dig med en konsument som antingen föredrar eller har problem med att säkra ett lån från en bank. Du kan tjäna en högre räntor på de lån som du har utfärdats eftersom du arbetar direkt med låntagaren.

10. Hyra ut fastigheten.
Tack till Airbnb, du kan hyra ut din bostad när du är på semester eller ditt fritidshus när du inte använder den. Du kan även hyra ut ditt garage, parkeringsplats, eller outnyttjade kontorslokaler. Det är en fin extra inkomst utan att egentligen göra någonting utom att lägga upp en annons.

Boken: Extraknäck på Internet, 2: a Upplagan av Shelby Larson

11. Anlita en mellanhand.
Detta är också känd som arbitrage och är i grund och botten om du har någon annan göra jobbet åt dig. Du kan till exempel starta en dogwalking service eller web design företag, men lägger ut den faktiska hund promenader eller kodning till någon annan. Du är mycket bättre att göra allt utom att vara den mellanhand som ansvarar för marknadsföring av dessa tjänster.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *