Hur att Tjäna Pengar

The secret att tjäna pengar på fungerar inte i ett högt betalda jobb, det är att hitta kreativa lösningar på människors problem, och det tar inte en prydlig grad att göra det. För att få din kreativa safter flödar, kolla in dessa gemensamma och inte-så-vanliga sätt att foder din fickor. Nedan hittar du också mer allmänt ekonomisk rådgivning samt några pengar att göra idéer för barn.

  1. Köp underpriced begagnade böcker. Outfit är en telefon eller PDA (personal data assistant) med en skanner, skanna ISBN nummer av de böcker som används bokhandlar och sparsamhet butiker, och jämför frågar priser med vilka böcker säljer för på en webbplats som Amazon. När du får en bra träff (vilket inte ofta men, eftersom processen är snabb, inte ta lång tid, heller), köp boken och sälja den på nätet. Att vara diskret om detta, som butikscheferna förmodligen inte gillar vad du gör.
  2. Fynd-jakten på gården och sparsamhet försäljning. Om du har lite kunskap inom ett visst område (ex. Taxco Mexikanska silver, actionfigurer, klassiska National Geographics) eller bara ett gott öga för kvalitet, gå till en privat försäljning tidigt och ofta för att hitta oväntade erbjudanden.
  3. Gå till polisen auktioner. Du kan hitta otroliga erbjudanden här, och även om kanske inte kan sälja en bil som var inblandad i en allvarlig brottslighet, kan du förmodligen hitta några spektakulärt billiga smycken för att någon annan skulle vara glada att köpa från dig.
  4. Refinish ratty möbler. Om du har thinner, sandpapper, stain, och vissa hantverk mening, kan du köpa slitna möbler och fixa det upp för ett bra återförsäljningsvärde.
  5. Rädda misshandlade trä. Pallar och pallkragar lager är billiga (eller gratis) och lätt att komma med. Ser för obehandlade prover på byggarbetsplatser, högskolor, byggnader som är under renovering, eller frakt lager och planet ner dem och/eller ugnen-torka dem i en hemmagjord ugn, torktumlare för att avslöja deras dolda skönhet. Du kan sedan sälja virke som är eller vända även det till vackra möbler. (Var noga med att annonsera att trä är “regenererade,” som folk är ofta villiga att betala mycket mer för detta.)
  6. Vänd hus eller lägenheter. Om du är en händig(wo)man med snygg design känsla, en kunskap om vad som är värdefullt i byggandet av ett hem, och tillgångar som du är villig att spela med, överväga att köpa, fixa, och sälja fastigheter. Detta kräver en hel del av up-front kassa och armbåge fett, men belöningen kan bli stor – ta en snabblån.

OCH…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *