Hur att Finansiera Ditt Företag Själv

Om du funderar på att försöka att finansiera ditt företag själv, börja med att göra en grundlig inventering av dina tillgångar—kommer du att upptäcka resurser du inte visste att du hade. Tillgångar inkluderar sparkonton, eget kapital i fastigheter, pension konton, fordon, utrustning för rekreation och samlingar. Du kan välja att sälja vissa tillgångar till kontanter eller använda dem som säkerhet för ett lån.

Låg-ränta

Om du har investeringar, du kan ha möjlighet att använda dem som en resurs. Låg-ränta-marginal lån mot aktier och värdepapper kan hurtige smslån ordnas genom din värdepappersdepåer.

Nackdelen här är att om marknaden skulle falla och dina värdepapper är din säkerhet för lån, kommer du att få ett margin call från din mäklare, som begär att du ger mer säkerhet. Om du inte kan göra det inom en viss tid, du kommer att bli ombedd att sälja några av dina värdepapper för att stötta upp säkerheter. Ta även en titt på din personliga kredit. Vissa företag har framgångsrikt startat på kreditkort, men detta är en av de dyraste sätten att finansiera själv.

Om du äger ett hem, överväga att få ett hem kapital lån på den del av den inteckning som du redan har betalat sig. Banken kommer att antingen ge en klump-summa lån betalning eller förlänga en kredit baserat på eget kapital i ditt hem. Beroende på värdet av ditt hem, ett hem kapital lån kan bli en betydande kredit eller lån penge hurtigt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *