Hur Övergången från att Vara en Frilansare till en Solopreneur

Min resa från att vara anställd till att vara en entreprenör började när jag bestämde mig för att fortsätta frilansa.

Medan du arbetar med i mitt företags jobb, det gjorde jag frilansar arbeta som systemutvecklare. Och när min frilansar resultat överträffade mina anställdes lön, det är när jag bestämde mig för att avsluta mitt jobb pikavippi heti.

Mitt mål då var att verkligen bli en entreprenör, för att så småningom sätta upp ett företag. Och med detta mål har hjälpt mig under min tid som frilansare att inte vara nöjda trots att de har bra inkomst utanför företagsvärlden.

Om du är frilansare, och du skulle också vilja att så småningom bli en entreprenör, så nästa steg är att träna dig själv till att bli en solo företagare — en solopreneur.

financer

Solo Frilansare vs Solopreneur

Vad är skillnaden mellan en frilansare och en solopreneur? Det är i deras tänkesätt.

I enkla termer, en frilansare tänker på sig själv som en professionell, medan en solopreneur ser sig själv som en one-man team att driva ett företag.

Som en professionell, en frilansare som syftar till att utveckla deras färdigheter så att de kan tjäna mer. För att kunna ta i mer och mer komplexa och högre tjäna projekt. Deras fokus ligger på deras personliga tillväxt och lainaa ilman vakuuksia.

Men en solopreneur syftar till att utveckla en verksamhet från sitt nuvarande arbete. För att så småningom anställa människor som kommer att göra det arbete han gör. Deras fokus är på att växa och skalning sitt en-mans företag.

Missförstå mig inte. Det är viktigt att driva personlig utveckling. Men mellan att uppgradera sina frilansande kompetens och lära sig att hantera människor, en solopreneur skulle prioritera att lära den senare än den förra.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *