Varför Du Bör Alltid Hålla ett Gammalt Kreditkort i Ditt Kök

När det kommer till små kök hjälpare, en av de bästa verktygen du kan få är inte såld på Bed, Bath & Beyond — eller någon annanstans, verkligen. Jag talar om ett kreditkort. Nästa gång du har ett kort som löper ut, överväga att ta det från din plånbok och flytta den direkt till en kökslådan.

Här är varför du behöver ett kreditkort eller två i ditt kök.

Gammalt Kreditkort

1. De är gratis och lättillgängliga.

Gamla kreditkort slå ut bänken skrapor och köksmaskin plast skrapor när det kommer till rengöring. Mest för att de är gratis (oansvarigt kreditkort utgifterna åt sidan!) — det finns en grundläggande skrapa kan kosta dig runt 10 SEK! Som du förmodligen redan har ett.

2. De är bra räknare sopmaskiner.

Varje kväll, när jag är nästan klar att städa upp från middagen, jag använder ett kreditkort för att sopa upp vandrande smulor längs bänkskivan och använda den för att driva allt i pull-out papperskorgen. Det är ett enkelt sätt att få varje sista biten och jag älskar att jag inte behöver använda min maträtt svamp eller en slösaktig hushållspapper.

3. De kan komma in i alla de små sprickor.

Tills jag kan ha turen att ha en undermonterade diskbänken (som är i princip smidig och sitter under bänkskivan) jag behöver ett kreditkort för att gräva ut de smulor och smuts som samlar där min rostfria diskbänk uppfyller disk. Jag har även använt ett kredit kort för att städa upp vår frukost bordet, som har dessa små springorna mellan brädorna som alltid harbor överblivna bitar.

4. De är lätta att rengöra och förvara.

När jag är klar skrapning eller gräva med mitt kreditkort, jag bara skölja bort det under diskbänken med lite diskmedel och satte upp den på galler för att torka. Och när det blir att lägga undan, det är tunt nog att bara luta sig mot den främre väggen av skräp låda, vilket innebär att jag alltid kan hitta den när jag behöver det.

5. Att återanvända dem är bättre än att kasta bort dem.

Jag försöker att skapa så lite skräp som möjligt. Om jag behöver inte kasta bort något, då är jag glad inte! Plus, den paranoida sidan av mig som inte älskar att kasta bort en gammal kreditkort — oavsett hur många små bitar, skär jag upp den i! (Om du inte älskar tanken på att lämna ett kreditkort om runt — även ett passerat en kan du fortfarande skära upp nummer och lämna resten av det mesta intakt. Eller ringa företaget och ta bort nummer helt och hållet från ditt konto innan den ersättning som kommer.)

Du använder en gammal kreditkort i ditt kök?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *