Det BÄSTA Stället för Att Hålla Din krisfond

Det här inlägget kan innehålla affiliate-länkar. Jag kan ta emot provisioner för köp gjorda via länkar i detta inlägg. Vänligen redo för min öppenhet för mer information.
Dela Tweet Pin E-Aktien
Jag är en stor anhängare av att ha en regnig dag för fonden, även om allt är för närvarande soligt/molnigt med min ekonomi, jag är inte naiv nog att tro att det inte kommer att vara en prognos om regn i framtiden.

Om du är vid en punkt där du har beslutat att starta/öppna/planera din katastroffond, och du vet hur mycket du vill ha i det, men är belgiskt våffeljärn osäker på var att hålla det, har du kommit till rätt ställe. När jag blev skuldfri (lov!) Jag började genast spara för min välfylld katastroffond. Jag tänkte lägga de pengar jag sparar varje månad till de besparingar konto knutet till min kontroll, men visste en gång mitt mål var uppfyllt, jag skulle behöva spara pengar på annat håll. Genom att läsa olika böcker och bloggar, jag lärde mig att hålla din krisfond på en plats som är lättillgänglig och direkt överförbar är ett no-no oavsett din viljestyrka. Men du ska aldrig titta på den här fonden som en investering bör du placera den där det är minst att få lite intresse. En gång lärde jag mig den ovan, jag visste att jag behövde hitta en plats för min fond för att ringa hem. Kö förvirring. Jag hörde pengar på marknaderna, hög avkastning sparkonto som, Cd-skivor för säker, då aktiemarknaden, och jag var som, oh my. Jo, jag bestämde mig till slut att gå med på penningmarknaden konto. och nästan ett år senare, är jag fortfarande nöjd med mitt val.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *